Valitse palvelu

Ryhmä:

Fysioterapia 45 minFysioterapiassa huomioimme juuri Sinun tarpeesi ja elämäntilanteesi. Tarjoamme fysioterapiaa nuorille, työikäisille, senioreille, aktiiviliikkujille ja urheilijoille sekä neurologisesti vammaisille ja vaikeavammaisille.

Fysioterapeuttimme auttavat mm. lihashuoltoon liittyvissä asioissa, vammojen ja tapaturmien ennaltaehkäisyssä ja jälkihoidossa sekä leikkausten jälkeisessä kuntoutuksessa.

Tuo ensimmäiselle fysioterapiakäynnillesi mukanasi täytetty esitietolomake sekä mahdollinen lähete. Esitietolomakkeen löydät täältä: 
HUOM! Mikäli sinulla on maksusitoumus, otathan yhteyttä suoraan asiakaspalveluun.
Lisätiedot ja ajanvaraus
Terhi Kauppinen

Hinta: 59,00 € / 45 minuuttia

Valitse

Hieronta 80 minHieronta vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, pehmittää lihaksia sekä rentouttaa ja nopeuttaa palautumista raskaan työsuorituksen tai harjoittelun jälkeen. Hieronta voidaan katsoa osaksi lihashuoltoa. Hieronnassa käytetään hierontarasvaa.

Hinta: 70,00 € / 1 tunti 20 minuuttia

Hieronta 50 minHieronta vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, pehmittää lihaksia sekä rentouttaa ja nopeuttaa palautumista raskaan työsuorituksen tai harjoittelun jälkeen. Hieronta voidaan katsoa osaksi lihashuoltoa. Hieronnassa käytetään hierontarasvaa.

Hinta: 53,00 € / 50 minuuttia

Hieronta 20 minHieronta vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, pehmittää lihaksia sekä rentouttaa ja nopeuttaa palautumista raskaan työsuorituksen tai harjoittelun jälkeen. Hieronta voidaan katsoa osaksi lihashuoltoa. Hieronnassa käytetään hierontarasvaa.  

Hinta: 28,00 € / 20 minuuttia

Hot Stone -kiviterapia 60 minKiviterapian tavoitteena on rentouttaa kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti. Lämpimillä kivillä stimuloidaan energiapisteitä ja siten annetaan keholle mahdollisuus vapautua jännityksestä ja mielen huolista. Ajatukset irtautuvat arjesta, kun sileät lämpimät kivet liukuvat pitkin öljyttyä ihoa. Lämpö siirtyy kivistä syvälle lihaksiin ja saa aikaan kokonaisvaltaisen hyvänolontunteen. Öljyn ja lämpöisillä kivillä toteutetun hieronnan jälkeen iho tuntuu kimmoisalta ja kudokset elastisemmilta. Kehoon keräytynyt väsymys saa lievitystä ja jännittyneet lihaskireydet laukeavat.


Hinta: 73,00 € / 1 tunti 1 minuutti

Stressiniskan hoito 45 minStressiniskan hoito on niska-hartia -alueen tehokäsittely, joka auttaa lievittämään jännitystä ja purkamaan kramppeja.


Hinta: 54,00 € / 45 minuuttia

Muikkuhieronta koko ruodolle 50 minHemmotteleva lämpö- & hierontayhdistelmähoito, jossa savi toimii lämpöä antavana elementtinä. Hoidon kesto 50 min. Kukonkuori: savi levitetään selän päälle ja sidotaan pyyhkeellä/saviliinalla, vaikutusaika 10-15 min. Ruodon hieronta: savi vedetään jalkojen päälle ja peitetään pyyhkeellä. Hieronta aloitetaan selän alueella pitkin vedoin, isolla kämmenellä kylkivälit sormin vetäen. Otteet toistetaan kolme kertaa molemmille puolille selkärankaa. Niska hierotaan sormin pyörittäen, pyyhkeellä puserteluotteet ja lapojen venytysliikkeet, taputtelut ja loppusivelyt. Lopuksi savi siirretään hartioille. Pyrstö: jalkojen, jalkaterien ja varpaiden hieronta.


Hinta: 57,00 € / 50 minuuttia

Mobilisoiva hieronta 45 minMobilisoiva hieronta poikkeaa perinteisestä hieronnasta siinä, että se kohdistuu niveliin sekä syvällä sijaitseviin muihin pehmytkudoksiin. Mobilisoivasta hieronnasta voi saada apua niska-hartia-alueen kipu- ja jäykkyystiloihin, päänsärkyyn, raajojen nivelkipuihin sekä alaselän ja rintarangan kiputiloihin. Mobilisoiva hieronta toteutetaan ns. manuaalisten tekniikoiden avulla.


Hinta: 60,00 € / 45 minuuttia

Intialainen päähieronta 20 minIntialainen päähieronta on vuosituhansia vanha hierontaperinne. Hieronta aloitetaan aina niska-hartiaseudulta ja hoidon aikana käsitellään pään alue hellävaraisesti ja monipuolisesti. Öljyjä ei käytetä, joten tästä hoidosta voi nauttia myös keskellä työpäivää. Intialainen päähieronta on rentouttava ja mieltä hiljentävä kokemus. Käsittely rauhoittaa, antaa seesteisen ja levollisen olon. Hoitosarjana hieronta katkaisee stressioireet tehokkaasti ja sopii keskittymiskyvyn lisäämiseen sekä vireystason kohottamiseen. Intialaista päähierontaa suositellaan hoitona ja hoitosarjoina erityisesti stressioireisiin, migreeniin, päänsärkyyn, unihäiriöihin, levottomuuteen, jännittyneisyyteen, tinnitykseen, poskiontelokipuun sekä keskittymiskyvyn lisäämiseen.


Hinta: 28,00 € / 20 minuuttia

Lämpöhoito ja hieronta 50 minKlassisessa hieronnassa käytetään lämmitettyä savea. Savihoito lieventää lihas- ja nivelkipuja, sillä on mieltä ja vartaloa virkistävä vaikutus.

Hoidon kesto:
- 20 min hieronnan kanssa 50 min
- 50 min hieronnan kanssa 80 min

Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, pehmittää lihaksia sekä rentouttaa ja nopeuttaa palautumista raskaan työsuorituksen tai harjoittelun jälkeen. Hieronta voidaan katsoa osaksi lihashuoltoa. Hieronnassa käytetään hierontarasvaa. Niska-hartiaseudun hierontaan varataan aikaa 20 minuuttia.


Hinta: 69,00 € / 1 tunti 20 minuuttia

Lämpöhoito ja hieronta 20 minKlassisessa hieronnassa käytetään lämmitettyä savea. Savihoito lieventää lihas- ja nivelkipuja, sillä on mieltä ja vartaloa virkistävä vaikutus.

Hoidon kesto:
- 20 min hieronnan kanssa 50 min
- 50 min hieronnan kanssa 80 min

Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, pehmittää lihaksia sekä rentouttaa ja nopeuttaa palautumista raskaan työsuorituksen tai harjoittelun jälkeen. Hieronta voidaan katsoa osaksi lihashuoltoa. Hieronnassa käytetään hierontarasvaa. Niska-hartiaseudun hierontaan varataan aikaa 20 minuuttia.


Hinta: 49,00 € / 50 minuuttia

Kulmien ja ripsien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu 50 min

Hinta: 37,00 € / 50 minuuttia

Harmonia-kasvohoito 45 min

Hemmotteleva kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, rentouttavan lämminkivihieronnan, naamion sekä voiteen.


Hinta: 59,00 € / 45 minuuttia

Harmonia-kasvohoito sekä kestovärit 75 minHoito sisältää alkupuhdistuksen, rentouttavan lämminkivihieronnan, naamion sekä voiteen. Lisäksi kulmien ja ripsien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu.

Hinta: 88,00 € / 1 tunti 15 minuuttia

Phytomer-kasvohoito 50 minHoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan tai mekaanisen ihonpuhdistuksen, naamion sekä voiteen.


Hinta: 60,00 € / 50 minuuttia

Phytomer-kasvohoito sekä kestovärit 80 minHoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan tai mekaanisen ihonpuhdistuksen, naamion sekä voiteen. Lisäksi kulmien ja ripsien kestoväri ja kulmien muotoilu. 

Hinta: 95,00 € / 1 tunti 30 minuuttia

Phytomer-kasvohoito 50 min ja Spa-jalkahoito 50 min

Phytomer-kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan tai mekaanisen ihonpuhdistuksen, naamion sekä voiteen.

Spa-jalkahoito on hemmotteluhoito jaloille. Hoito sisältää jalkakylvyn, jalkojen kuorinnan merisuolakuorinnalla, ylellisen jalkanaamion ja hieronnan. Lisäksi kynsien lakkaus (pieni kynsilakka sis. hintaan) tai parafiininaamion jaloille.

Hinta: 111,00 € / 1 tunti 40 minuuttia

Jalkahoito 50 minPerinteinen jalkojenhoito, joka sisältää kynsien ja ihon kliinisen hoidon asiakkaan tarpeet huomioiden ja lopuksi sivelyrasvauksen.Tuo ensimmäiselle jalkahoitokerralle mukanasi täytetty esitietolomake. Esitietolomakkeen löydät täältä:

Hinta: 56,00 € / 50 minuuttia

Spa hemmotteluhoito jaloille 50 min

Uusi Spa hemmotteluhoito hoito jaloille sisältää jalkakylvyn, jalkojen kuorinnan merisuolakuorinnalla, ylellisen jalkanaamion ja hieronnan. Lisäksi kynsien lakkaus (pieni kynsilakka sis. hintaan).

Hinta: 56,00 € / 50 minuuttia

InBody-kehonkoostumusanalyysi, ryhmämittaus

InBody on kehonkoostumuksen analyysilaite, jonka avulla pystytään arvioimaan mm. kehon rasva-, lihas- ja luumassan määrä, kehon nesteet, lihastasapaino, sisäelimissä olevan rasvan määrä sekä rasvan jakautuminen kehossa. Mittaus kestää muutaman minuutin ja mukaan saa monipuolisen kirjallisen tulosteen sekä analyysin. 


Huom! Kyseessä on ryhmämittaus, joten samaan aikaan paikalla voi olla maksimissaan 10 hlö. Varaathan paikalle tullessasi aikaa 45 minuuttia.

Hinta: 22,00 € / 45 minuuttia

UUTUUS! Nerf-taisteluNERF-taistelu on supersuosittu ja hauska tapa viettää aikaa!

Peliareenana toimii hotellin sisätiloihin rakennettu ainutlaatuinen taisteluareena. Kerää oma ryhmäsi kasaan ja tule pitämään hauskaa!

Areena koostuu erikokoisista huoneista, käytävistä ja komentokeskuksesta. Monipuolisen elämyksen ja ainutlaatuisen tunnelman takaa areenan valo-, savu- sekä ääniefektit.

Pelimuodot muokataan aina tilanteeseen ja ryhmälle sopiviksi. Nerf-aseita meiltä löytyy useita erilaisia, joten löydät varmasti sinulle sopivan!

Kyseessä on yleinen Free for all -vuoro, johon voit ilmoittautua vaikka yksinään. Yhdelle pelitunnille otetaan 12 nopeiten ilmoittautunutta. 

Peleissä ei ole ikärajaa, mutta on otettava huomioon, että Nerf-aseiden virittäminen vaatii jonkin verran voimaa.


Hinta: 12,00 € / 1 tunti

Ei saatavilla

Yhteystiedot
Kylpylähotelli Kunnonpaikka
Jokiharjuntie 3
70910 Vuorela
Puh: 0447476520
hyvinvointi@kunnonpaikka.com